Nye Visioner

kr.600.00

“When you embrace the moment, tomorrow will shine in the Light of your Soul”

Inden længe går vi et nyt år i møde, som for mange er tiden, hvor nye mål og visioner bliver sat som grundlag for vigtige forandringer.

Kategori:

Beskrivelse

For at støtte dig i at lægge grunden til den proces, har vi sammensat en dag, hvor du kan vende blikket indad og med hjælp fra den dybere visdom i dig, lægge fundamentet til nye visioner og forandringer fra dette dybere mere essentielle sted i dig, som er langt mere grundlæggende end det som mentalt er muligt. Hovedet er indrettet til indlæring, og hukommelse if til det vi kender i forvejen i en dimension af tid og rum, hvorimod din dybere essens, din skaberkraft kan skabe forandringer som er varige, eller sætte processer i bevægelse som fører til varige forandringer.

Dagen vil være båret af den milde juleenergi, meditationer, trommerejser og andre lydrejser som redskaber til at åbne for det tidløse nærvær, og det du ønsker at skabe i dit liv.

 

Vi mødes i naturskønne, energifulde omgivelser i det nordsjællandske, hvor naturen ligeledes støtter vores arbejde.

 

Dato: søndag den 15. december, fra kl 10 – 16.30.

Det koster 600 kr. at være med. Du sørger selv for frokost og vi sørger for kaffe, te, snacks og go energi.

Du tilmelder dig ved at indbetale et depositum på 300 kr. eller hele beløbet, på 2580 0246631573, og en mail til info@awakenedheartcenter.dk

Tilmelding og betaling af restbeløbet senest den 10. december.

Vi glæder os til at dele dagen og visionerne med dig.

Annmarie og Peter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nye Visioner”