Når slørene løftes – Intuition

kr.3,750.00

Dato:   Alle 3 dage er fra kl. 10 – 17.

Sted: Melby i Nordsjælland.

Pris: 3.750 kr. excl. frokost.

Tilmelding sker ved indbetaling af et depositum på 1000 kr. på konto: 2580 0246631573 og en mail til annmariebremer@outlook.dk Restbeløbet betales inden kursus start eller efter aftale.

Ved framelding før den 1. feb.  tilbagebetales det fulde depositum fratrukket 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Efter den 1. feb.  er der ingen tilbagebetaling.

Kategori:

Beskrivelse

Menneskets dybeste sandhed, hviler i den tidløshed, som er kendetegnet af væren og Kærlighed. Når vi åbner for denne sandhed, åbner vi til intuitionens landskaber der som en baggrundsmusik, til enhver tid følger og inspirerer os, også når vi ikke lytter.

At løfte slørene og styrke adgangen til kilden af tidløs visdom, er som at åbne vinduerne til for første gang at lytte til fuglenes smukke sang, så du atter hører lyden af ”hjem”, af Guds stemme.

Kender du følelsen af at længes og finde det du længes efter, for så vil du genkende det at åbne vinduerne til intuitionens mangfoldige landskaber for atter at hvile i dig Selv. Når vi hviler i, at lader os guide af denne indre sang, som udspringer fra atmosfæren af stilhed, lytter vi til den sang, som til enhver tid vil vise os vejen.

På kurset træner vi evnen til at lytte (se, mærke) indad til den indre guidning, vi træner at kanalisere, at oversætte og italesætte den sandhed vi til enhver tid hviler i og er omgivet af.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når slørene løftes – Intuition”