Når Slørene Løftes – Mit dybere formål

kr.3,750.00

Kurset kan betragtes som et selvstændigt kursus og samtidigt være et trin i forløbet ”Når Slørene Løftes”.

Dato:  hver dag fra kl. 10 – 17.
Pris: 3.750 kr. excl. frokost for enkelt kursus eller 17.100 kr. for det samlede forløb på 15 dages fordybelse.

Tilmelding sker ved indbetaling af et depositum på 1000 kr. på konto: 2580 0246631573 og en mail til annmariebremer@outlook.dk Restbeløbet betales inden kursus start eller i aftalte rater.

Ved framelding før den 13.april, tilbagebetales det fulde depositum fratrukket 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Efter den 13.april er der ingen tilbagebetaling.

Undervisere: Annmarie Bremer tlf.: 20137709 & Peter Vibe tlf.: 26852656.

Kategori:

Beskrivelse

”Indvævet i mine tidløse erindringer, findes der hemmeligheder om hvem jeg er. Jeg åbner for, og kontakter denne visdom som guider mig i mit hverdagsliv og fylder mig med glæde over at være til i tid og tidsløshed”.

Denne inspiration er overskriften for det, vi vil fordybe os i på dette kommende kursus.
Tiden er til at vågne, til at kende sig selv som et lysende menneske, fri for personlighedens indlærte begrænsninger og med erindringer om det større billede og sammenhæng, som vi er en uadskillelig del af. En dyb viden om, at vi er her med en intention om at udstråle kærlighed og medfølelse.
For en sand mester, er det at skelne mellem at være inkarneret menneske med jordiske betingelser og at være af tidløs oprindelse, afgørende for hans evne til, at hvile i væren og den magi som opstår dérfra.
Kroppen er det liv som danner basis for, at sjælen kan udtrykke sig gennem mennesket, hvorfor det er nødvendigt at relationen til vores fysiske udtryk, vores celler, er ren og kærlig. Transformation af de personlige erfaringer vi har med os gennem mange liv, ligger som slør i cellerne, og er afgørende for, om vi kan træde ind i erkendelsen af, at vi er kraftfulde tidløse væsner, der skaber vores og dermed klodens virkelighed hvert øjeblik

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når Slørene Løftes – Mit dybere formål”