Når Slørene Løftes – Porten til himlen – dit DNA

kr.3,750.00

Kurset kan betragtes som et selvstændigt kursus og samtidigt være et trin i forløbet ”Når Slørene Løftes”.

Dato: 28. – 30. april 2023. Alle dage er fra kl. 10 – 17.
Pris: 3.750 kr. excl. frokost.
Tilmelding.. sker ved indbetaling af et depositum på 1000 kr. på konto: 2580 0246631573 og en mail til annmariebremer@outlook.dk
Restbeløbet indbetales senest den 21. april eller efter aftale.
Ved framelding før den 15. april, tilbagebetales depositum fratrukket 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Efter den 15. april er der ingen tilbagebetaling.

Undervisere: Annmarie Bremer tlf.: 20137709 & Peter Vibe tlf.: 26852656.

Kategori:

Beskrivelse

”You have within you the capacity to become a master.
The light of the most mighty lives within you.
Feel It, live it, and change the World.”.

Det menneskelige DNA, er en matrix for det åndelige og fysiske liv, for vores iboende potentiale og for formålet med vores liv. Hvordan kan vi påvirke og skabe forandring i selve vores DNA, så vi i endnu højere grad kan leve et åndeligt og hjerteligt liv?
Vi vil i løbet af dagene, dykke ind i nye indsigter på området og med lysaktivering og energetisk arbejde, vække slumrende potentialer i DNA´et.

Ligesom sommerfuglen udvikler sig fra larve til puppe og den endelige metamorfose til sommerfugl, som er dens højeste udtryk, gennemgår vi mennesker en lignende proces. Vi er på rejse mod at udvikle os til det, som shamanerne i højlandet i Peru kalder for `HomoLuminous´ – det lysende menneske, og det er vores intention med disse dage, at støtte dig i denne forandring, så du i endnu højere grad kan leve og udtrykke din lysende natur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når Slørene Løftes – Porten til himlen – dit DNA”