Når Slørene Løftes – Kærlighed og Medfølelse

kr.3,750.00

Dato:  Alle dage er fra kl. 10 – 17.
Sted: Melby i Nordsjælland
Pris: 3750 kr. excl. frokost.
Tilmelding sker ved indbetaling af et depositum på 1000 kr. på konto: 2580 0246631573 og en mail til annmariebremer@outlook.dk Restbeløbet betales inden kursus start eller efter aftale.
Ved framelding før den 13. april, tilbagebetales det fulde depositum fratrukket 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Efter den 13.april er der ingen tilbagebetaling.

Undervisere: Annmarie Bremer tlf.: 20137709 & Peter Vibe tlf.: 26852656.

Kategori:

Beskrivelse

“There is nothing I have to do
I simply need to be.
Being here on the planet and loving the God within,
being the loving God within, is the highest purpose I can have”.

I den verden og den tid vi lever i, er længslen efter at føle sig forbundet stærkere end nogen sinde. En usynlig kraft, der som en magnet trækker os indad og udad på samme tid. Vores dybeste længsel er, at være forbundet til vores essentielle væren og leve vores dybeste sandhed i samklang med os selv, vores nærmeste, naturen og livets puls. Uden denne samklang og oplevelse af forbundethed, kan livet føles ensomt og isoleret.

På kurset har vi fokus på at skabe balance og en stadigt voksende vågenhed og dybere kontakt med den du også er, ligesom vi også støtter til at transformere slørene, som afholder dig fra at erfare denne iboende forbundethed og det at høre til.
Energimæssigt er vi støttet til transformation som aldrig før og til at frisætte os fra begrænsninger, så vi kan udtrykke og leve vores lysende potentiale og opleve forbundethed med kilden til alt skabende liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når Slørene Løftes – Kærlighed og Medfølelse”