Skip to main content

MEDITATIONS- OG INVIELSESDAGE

Næste kursus kommer til efteråret

Som et led i, at støtte mennesker til dybere sjælskontakt og et dybere niveau af kærlighed, inviterer vi til to dage med renselse, arbejde med tidligere livs indflydelse på dette liv, meditation, indvielser og aktivering af nye chakraer i energisystemet. Dette for at åbne for et øget flow og for aktivering af dine åndelige potentialer, som vil balancere dig i forhold til den hurtigere voksende bevidsthed på jorden. Vi er blevet guidet til at lave disse indvielser som en støtte til, og stabilisering af den enkeltes sjælskontakt og kærlighedsevne gennem de store omvæltninger som sker på jorden. Vi ønsker at støtte lysarbejdere i, at leve hjertes vej og skabe fællesskaber som kan være med til at løfte menneskehedens bevidsthed mod enhed. Nogle har deltaget flere gange og beretter om, hvordan de i stigende grad opnår dybere niveauer af bevidsthed, så selv om du måtte har deltaget før, kan du få meget ud af at deltage igen. Fortæl gerne andre om disse dage så budskabet om kærlighed og enhed får endnu mere grobund i verden.

Medbring: Let frokost både lørdag og søndag, tæppe og pude, eventuelt en krystal. Vi sørger for te, frugt og snacks til dagene.

Sted: Nordsjælland.

Tilmelding: annmariebremer@outlook.dk

Betaling: 1700 kr. Depositum på 850 kr. betales ved tilmelding, senest den 23/2 2019 på konto 2580 0246631573 

Restbeløbet betales inden kursusstart. Deltager antallet er begrænset, så din plads er sikret når vi har modtaget dit depositum.

Kursusledere: Annmarie Bremer og Peter Vibe.