Skip to main content

Handelsbetingelser og fortrolighedspolitik 

Betaling 

Jeg modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard.  

Alle beløb er i DKK – Danske kroner.  Framelding: 

Ved framelding mere end 4 uger før 1. kursusdag betales et ekspeditionsgebyr på 250 kr. Ved framelding 2-4 uger før 1. kursusdag betales 50 % af kursusbeløbet. Ved framelding mindre end 2 uger før 1. kursusdag refunderes kursusbeløbet ikke, og der betales 100 % af kursusbeløbet. Du er velkommen til at give din plads til en anden. 

Anmarie Bremer forbeholder sig ret til at aflyse et annonceret kursus, såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding eller i tilfælde af sygdom hos underviser/-re. I det tilfælde refunderes 100% af det indbetalte beløb. I tilfælde af refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Online produkter 

Ved køb af online produkter såsom online kursus og meditationer, sender du en mail med din bestilling til annmariebremer@outlook.dk og når betaling er registreret, fremsendes link til produktet som regel indenfor den samme dag og i særlige tilfælde indenfor 2 – 4 hverdage. Der fremsendes  faktura når betalingen er registreret. Eget Ansvar 
Vi gør opmærksom på, at  meditation og vores dybe spirituelle arbejde kan være et kraftigt spirituelt selvudviklings-redskab. Når du deltager på vores workshops, kurser, forløb, retreats og andre arrangementer er det på eget ansvar og bør ikke udføres af meget psykisk ustabile mennesker. 

Vores online forløb, workshops, guidninger m.m. kan ikke træde i stedet for almindelig lægebehandling, medicin eller sygdomsbehandling og foregår altid 100% på eget ansvar. 

  

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel. Fortrolighedspolitik 

Annmarie Bremer forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller andre personlige data til tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Vi registrerer dit navn og din adresse samt faktura i vores kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men beholdes i fem år, som loven foreskriver det. 
 

Annmarie Bremer 

Liselundsstien 6, 

3360 Liseleje 

Danmark 

Telefon: 20137709 

info@anmariebremer.dk

Konto: 2580 0246631573 

CVR: 18060140