Når slørene løftes – Hvem er jeg, hvad er jeg

kr.3,750.00

Hvem er jeg, hvad er jeg…

 

“Imagine a tree gazing the horizon, endlessly looking for the roots that connects it to the soil. If you want to connect with who you truly are, stop gazing into the horizon and look deep within. Why keep looking for something you cannot search for, when what you are searching for is who you truly are”.

“Mastery is the truth of who we really are and reflects the image of Devine Love deep within.”.

Kategori:

Beskrivelse

Mennesket har til alle tider søgt efter dét, som kunne skabe ro og fredfyldthed, ligesom kontakten med det guddommelige, har været en evig længsel. På dette kursus retter vi opmærksomheden indad for netop at vække og opdage det, vi i bund og grund altid har været og stoppe med at søge lindring gennem uhensigtsmæssige behov, sanselige oplevelser og ikke givende relationer og i stedet løfte slørene for atter at genkende os selv som de kilder til kærlighed og samhørighed, vi er skabt til at være. Når et menneske kender sin sande natur, er det ikke længere bundet til begrænset og horisontal søgen, men kan være, udtrykke og mestre livets essens og udstråle sin skønhed på alle niveauer.

 

Hvad enten du har deltaget på kursus 1 eller ej, har du mulighed for at deltage hér, da det at vække og genkende den du til alle tider har været, ikke kræver forudgående kendskab.

 

Vær med og vær den du ér

 

Kurset kan betragtes som et selvstændigt kursus eller som en del af det samlede forløb; ”Når Slørene Løftes”, som starter med dette kursus.

 

Dato:  Alle 3 dage er fra kl. 10 – 17.

Pris: 3.750 kr. excl. frokost som enkelt kursus.

Tilmelding sker ved indbetaling af et depositum på 1000 kr./2000 kr. hvis du ønsker at deltage i det samlede forløb, på konto: 2580 0246631573 og en mail til info@awakenedheartcenter.dk Restbeløbet betales inden kursus start eller efter aftale.

Ved framelding før den 1.marts, tilbagebetales det fulde depositum fratrukket 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Efter den 1.marts er der ingen tilbagebetaling.

 

Undervisere: Annmarie Bremer tlf.: 20137709 & Peter Vibe tlf.: 26852656.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når slørene løftes – Hvem er jeg, hvad er jeg”