Når Slørene Løftes – Forbundethed

kr.3,750.00

Forbundethed

“Imagine a tree gazing the horizon, endlessly looking for the roots that connects it to the soil. If you want to connect with who you truly are, stop gazing into the horizon and look deep within. Why keep looking for something you cannot search for, when what you are searching for is who you truly are”.

“Mastery is the truth of who we really are and reflects the image of Devine Love deep within.”.

Kategori:

Beskrivelse

Light of the Creator

” The divinity within me glows with the eternal light of the Creator. I am connected with my true self, so that the Peace within me is manifested throughout my entire being.”

 

I den verden og den tid vi lever i, er længslen efter at føle sig forbundet stærkere end nogen sinde. En kraft, der som en magnet trækker os indad og udad på samme tid. Vores dybeste længsel er at være forbundet til vores essentielle væren og leve vores dybeste sandhed i samklang med os selv, vores nærmeste, naturen og livets puls. Uden denne samklang og oplevelse af forbundethed, kan livet føles ensomt og isoleret.

 

På kurset har vi fokus på at skabe balance og en stadigt voksende vågenhed og dybere kontakt med den du også er, ligesom vi også støtter til at transformere slørene, som afholder dig fra at erfare denne iboende forbundethed og det at høre til.

Energimæssigt er vi støttet til transformation som aldrig før og til at frisætte os fra begrænsninger, så vi kan udtrykke og leve vores lysende potentiale og opleve forbundethed med kilden til alt skabende liv.

 

 

Dato:  Alle 3 dage er fra kl. 10 – 17.

Sted: Melby i Nordsjælland

Pris: 3.750 kr. excl. frokost.

Tilmelding sker ved indbetaling af et depositum på 1000 kr. på konto: 2580 0246631573 og en mail til annmariebremer@outlook.dk Restbeløbet betales inden kursus start eller efter aftale.

Ved framelding før den 10. jan. tilbagebetales det fulde depositum fratrukket 250 kr. i ekspeditionsgebyr. Efter den 10. jan.  er der ingen tilbagebetaling.

 

Undervisere: Annmarie Bremer tlf.: 20137709 & Peter Vibe tlf.: 26852656.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når Slørene Løftes – Forbundethed”